Sjarmen med tarmen – Alt jeg ikke visste om dette undervurderte organet!

WOW! Hvordan kunne jeg ikke vite alt dette om kroppen og fordøyelsesystemet?!? Dette er en må-lese bok for alle og enhver, men kanskje særlig for de som sliter med mageproblemer!

Den siste uken har jeg hørt på bestselgeren “Sjarmen med tarmen” på Storytel (Du kan høre den gratis innen 14 dager her) og kan ikke si annet enn av denne boken “blåser hjernen av meg”!

Det er helt utrolig at jeg har gått rundt her i (veldig) snart 30-år uten å vite alt dette om min egen kropp og fordøyelsessystem. Jeg har puttet mat i munnen hver bidige dag uten å egentlig fullt forstå hva som skjer med den siden eller hvor stor innvirkning tarmen faktisk har.

I boken tar forfatteren Giulia Enders deg med på en reise gjennom fordøyelsesystemet, og særlig denne tarmen som vi går rundt å vet så lite om, men som har en så vannvittig stor innvirkning på livene våre. Hun skriver blant annet om:

  • Fordøyelse, dovaner og matens virkning i kroppen
  • ABC om bæsj
  • Bakteriene våre og hva de betyr for helsen
  • Mange gode råd om hvordan du blir venn med tarmen din

Dette er en bok du bare må få med deg. Det handler tross alt om noe av det som påvirker deg mest i hverdagen og gjennom livet, nemlig tarmen din!

Boken kan kjøpes hos Tanum ved ¨klikke her (En liten snarvei (Via affiliate-lenke) eller på coveret over).

Ellers er den gode nyheten at den også finnes som lydbok på Storytel, og hvis du ikke har brukerkonto fra før, så kan du faktisk høre boken helt GRATIS på 14 dager ved å klikke her:

Hør “Sjarmen med tarmen” GRATIS på Storytel!

*Dette er også en affiliate-lenke, som gjør at jeg får en liten slant om du registrerer deg gratis. Hvis du ikke ønsker å fortsette etter 14 dagers gratisperioden så er det bare å kansellere inne på profilen din. Her er det ingenting å tape! Registrer deg, søk opp “Sjarmen med tarmen”, hør og lær!

Få bedre mage, kosthold og liv med disse bøkene:

Skjermbilde 2017-09-19 kl. 20.31.43*Affiliatelenker via Tanum.no

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Blogglistenhits