Ny søkbar oversikt over FODMAP mat!

oversikt over fodmap mat

Det er ikke bare bare å holde oversikt over FODMAP mat man kan og ikke kan spise. Derfor har jeg laget en enkel og søkbar oversikt

Listen finner du i menyen over eller her: FODMAP Liste

Oversikten oved FODMAP mat er satt sammen av flere ulike oversikter som finnes der ute, deriblant den i boken “Godt for magen” av Julianne Lyngstad (En bok som forøvrig er et must om du skal begynne på FODMAP-diett) og Magevennligmat.no.

Egentlig laget jeg oversikten mest for min egen del, da jeg synes det var frustrerende å ikke ha dette tilgjengelig når jeg trenger det. Jeg har printet ut flere FODMAP lister, men det er ikke særlig praktisk å bære disse rundt i lommen.

Oversikt over FODMAP mat på mobilen

For å slippe å ha et sammenbrettet ark i lommen laget jeg heller en oversikt over FODMAP mat som er enkel å søke i og som jeg kan bruke på mobilen min.

Jeg har laget en snarvei på mobilen til FODMAP Listen slik at jeg raskt kan sjekke matvarer når jeg er i butikken eller i kantinen.  Dette fungerer veldig bra for meg.

Håper oversikten også kan være til nytte for deg også .


 

Få bedre mage, kosthold og liv med disse bøkene:

Skjermbilde 2017-09-19 kl. 20.31.43*Affiliatelenker via Tanum.no

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Blogglistenhits