Om

Hei,

Takk for at du besøker Livet Uten Gluten! Jeg er da altså Henrik, en ung mann med en plaget mage. Eller den var ihvertfall plaget i store deler av 20-årene før  jeg gjorde en stor endring i kostholdet som skulle gjøre stor forskjell for meg.

Jeg startet denne bloggen omtrent samtidig som jeg bestemte meg for å eksperimentere med et nytt kosthold uten gluten og LavFODMAP. Store plager som har preget meg gjennom nesten 10 år som magesmerter, evig oppblåst mage, lettere depresjon, mangel på overskudd i hverdagen og mye mer, forsvant mer eller mindre etter bare noen uker på det nye kostholdet. Jeg var frelst!

Men det er utfordrende å leve resten av livet uten visse matvarer som dominerer kostholdet vårt i dag. Derfor skriver jeg denne bloggen for å holde meg selv på riktig spor, samle de gode rådene til meg selv (og andre) underveis og optimalisere kostholdet for meg selv så jeg kan leve et langt, energisk og friskt liv.

Du kan også besøke meg på mindre andre blogger, hvis det er noe av dette som interesserer deg: Aksjebloggen, Målbevisst.no og Deltidsblogger.no