Den tøffe kakefredagen…

Hvordan kunne de gjøre dette mot meg? Hvordan kunne de plassere den deilige fredagskaken rett ved siden av de tørre glutenfrie knekkebrødene?

Det er lunsj og jeg er på vei inn i kantinen. Jeg marsjerer med blikket ned forbi de nybakte brødene, på strake veien til den glutenfrie avdelingen. Det vil si et stativ med noen utvalgte tørre glutenfrie knekkebrød.

Da ser jeg det.. Jeg hadde helt glemt det. Det er fredag. Kakefredag!

Mens jeg står å velger meg dagens smakløse knekkebrød, så står det kø ved siden av meg til den mest utsøkte fredagskaken jeg har sett på lenge. Jeg vet ikke om det er fordi jeg ikke kan spise den at den ser ekstra god ut, men det gjør den altså.

Jeg står med vann i munnen og ser på hvordan folk lesser kake på fatene sine. Jeg sniktitter litt på allergenskiltet i et bittelite naivt håp om at jeg kan spise den. Det kan jeg selvsagt ikke, den inneholder alt jeg ikke kan spise, og litt mer.

Litt trist inni meg, griper jeg tak i knekkebrødene mine og går ut av katinen igjen.

Hvordan kunne de gjøre dette mot meg? Vær så snill, ikke plasser den deilige fredagskaken rett ved siden av stasjonen for de som ikke kan spise fredagskaken.

Få bedre mage, kosthold og liv med disse bøkene:

Skjermbilde 2017-09-19 kl. 20.31.43*Affiliatelenker via Tanum.no

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Blogglistenhits