Den fantastiske følelsen av å få energien tilbake!

Det har bare gått én uke, men jeg kjenner allerede at energien og overskuddet kommer tilbake til meg!

De siste 8 årene har jeg slitt med lite energi og overskudd i hverdagen. Jeg slet med å komme meg opp av sengen, å komme meg gjennom studie- og arbeidsdagen og ikke minst var jeg ofte helt utkjørt når jeg kom hjem på ettermiddagen. Men NÅ, etter bare én uke inn i FODMAP-dietten kan jeg kjenne energien komme tilbake i kropp og sinn!

Gårsdagen var en klassisk dag hvor jeg vanligvis hadde endt opp rett på sofaen, helt utkjørt etter jobb. Jeg kom på jobb kl 06:30 og var ikke hjemme før 17:30, med fullt trøkk i mellom, men NEI, jeg hadde energi gjennom hele dagen (Ikke så mye som karen på bildet over her kanskje, men mer enn nok til å gjennomføre).

Ikke bare hadde jeg energien gjennom arbeidsdagen, jeg hadde faktisk overskudd til kvelden også! Jeg var riktignok sliten, men mer godsliten (Litt sånn når man har gått en kjekk skitur). Det føltes rett og slett fantastisk! Jeg trengte ikke engang en cowboy-strekk, istedet dro jeg og samboeren rett ut på tur etter middag!

Hvis det er sånn det føles med energi og overskudd i hverdagen så håper jeg virkelig at dette kan bli en varig greie! Det gir meg ihvertfall STOR motivasjon til å fortsette med dietten!

Det var det for nå, bare en liten oppdatering fra en energisk kar uten gluten!


 

Få bedre mage, kosthold og liv med disse bøkene:

Skjermbilde 2017-09-19 kl. 20.31.43*Affiliatelenker via Tanum.no

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Blogglistenhits