Kjøp billig glutenfri mat hos Matsmart og redd samtidig mat fra å bli kastet!

glutenfri mat hos matsmart

Glutenfri mat er ofte veldig dyrt. Nå kan du spare mye penger ved å kjøpe billig glutenfri mat hos Matsmart. Samtidig redder du mat fra å bli kastet og bidrar dermed til å redusere matsvinn. Vær rask og få 50 kr i avslag (Se nederst i innlegget)

Les også: 5 tips for å holde matbudsjettet i sjakk under glutenfri kost

Etter å ha anbefalt Matsmart i et tidligere innlegg om hvordan du kan spare penger på mat, har jeg i dette innlegget blitt sponset av Matsmart. Uavhengig av dette anbefaler jeg fortsatt Matsmart som jobber for å redusere matsvinn ved å gi deg muligheten til å kjøpe matvarer som ellers bare hadde blitt kastet til redusert pris. Vinn-vinn-vinn!

Spar penger og reduser matsvinn: – Besøk Matsmart nå!

Glutenfri mat er dyrt! Men ved å gjøre smarte bevisste valg kan du redusere matforbruket drastisk. Et slik valg er å handle glutenfri mat hos Matsmart! Her finner du billig glutenfri mat som ellers hadde blitt kastet! Spar penger og bidra til å redusere matsvinn ved å handle smart på Matsmart!

Billig glutenfri mat – 20-90 % rabatt på alt!

Alle varer er redusert med 20-90 % i forhold til ordinær pris. Det er med andre ord store penger å spare på glutenfri mat hos Matsmart.

Å handle glutenfri mat hos Matsmart er rett og slett en fryd. Ikke bare er det mange spennende produkter som vi gjerne ellers ikke har i norske butikker, men prisene er latterlig lave, selv på de ellers så dyre glutenfrie produktene:

Du kan til enhver tid ser hvor mye du sparer på de ulike varene, bare se på dette utvalget av glutenfrie matvarer:

Billig glutenfri mat

Hos Matsmart har de også gjort det enkelt å handle Gluten og laktosefri mat. I menyen finner du en egen kategori for dette. Se all glutenfri og laktosefri mat som er tilgjengelig akkurat nå (Utvalget varierer hele tiden):

Gluten- og laktosefritt hos Matsmart

 

Bare se denne vakre handlevognen:

Matsmart spar penger på mat bidra til mindre matsvinn

Det hele er veldig enkelt! Du betaler kun summen på kassalappen pluss porto (Normalt på 89 kr). Du trenger ikke å tenke på tollgrenser eller noe annet for den slags skyld. Pakken sendes med Postnor, som i mitt tilfelle betyr at den havner fedig pakket hos min nærmeste matvarebutikk.  

Vær en hverdagshelt – Redd mat fra å bli kastet

Det er ikke bare du som vinner ved å handle glutenfri mat hos Matsmart. Du bidrar også til å redusere matsvinn, et av vår tids største miljøutfordringer. Vær en hverdagshelt og redd mat fra å bli kastet!

Visste du at opptil halvparten av maten som produseres i verden kastes? (Les mer: Nrk – Ny rapport – Opp til halvparten av verdens mat kastes). STORE deler av verdens ressurser og arealer brukes for å produsere all denne maten, som så bare kastes.

Gjør noe med! Vær med å redusere dette absurde matsvinnet ved å kjøpe mat som ellers hadde blitt kastet. Bare i 2017 reddet nordmenn 58 tonn mat fra å bli kastet gjennom Matsmart!

Forskjellen mellom best-før-dato og siste forbruksdag

Matsmart selger mat som enten har gått ut av sortimentet eller har passert best-før-dato og må kastes. Mat som har passert best-før-datoen er som oftest minst like-god-etter og kan ofte være holdbar i mange måneder og år etter denne datoen.

Det finnes en viktig forskjell på best-før-dato og siste forbruksdag. Best-før-dato er kun en anbefaling fra produsentene der de garanterer samme kvalitet på varen som ved forpakning. Det betyr ikke at varen blir dårlig når datoen er passert, og varene kan gjerne holde seg opptil flere år etter passert best-før-dato. Siste forbruksdag derimot brukes gjerne på ferskvarer og dette er varer som kan være en helserisiko å spise dersom det går for lang tid etter at den har passert siste forbruksdag.

Besøk Matsmart nå og få 50 kroner i avslag!

Er du klar for å spare penger på glutenfri mat og samtidig være en del av løsningen til å redusere matsvinn? Ta deg en tur innom Matsmart nå og få samtidig få 50 kroner i avslag!

Spar penger og reduser matsvinn nå!

Bruk rabattkode “livetutengluten” og få 50 kr avslag på handel over 350 kr. Vær rask, rabattkoden er kun gyldig til 13.05.2018

 

Få bedre mage, kosthold og liv med disse bøkene:

Skjermbilde 2017-09-19 kl. 20.31.43*Affiliatelenker via Tanum.no

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Blogglistenhits